Skip to content
Sök

Att Göra

på Kärsögården

Naturreservat och gröna ytor

Kärsögården ligger vackert inramat av Mälaren och med skogen som fond. Lovö naturreservat bjuder på olika långa vandringsleder att välja mellan. Det finns också en tillgänglighetsanpassad led. I naturreservatet finns också Sveriges första discgolfbana, som attraherar spelare året runt.

På gården finns en mängd gröna ytor för lek och övningar, förutom våra basket- och beachvolley-planer. En fotbollsplan och en badplats som består av en stor, välhållen gräsmatta.

Våra gröna ytor används flitigt av skolor för idrottsdagar och föreningar som gästar oss.

Samarbetsövningar

Flottbygge, femkamp eller låghöjdsbana – tre av mycket populära samarbetsövningar som vi kan erbjuda våra gäster. De leds av våra unga ledare, och är ett uppskattat inslag i en vistelse hos oss.

Våra instruktörer genomför varje år olika aktiviteter och upplägg för såväl mindre grupper som skolklasser eller idrottslag till större evenemang med upp till 500 deltagare (hela årskurser eller idrottsklubbar). Passen varierar från ca 1 timma till hela dagen enligt önskemål. Kontakta och gärna så berättar vi mer och skräddarsyr övningar utifrån er grupp.