Skip to content
Sök

Mötas

Mat & Fika

På Kärsögården serveras mat lagad från grunden i våra kök. Köken finns i Gula Villan och i Kaffestugan – Café Mälarblick. Vi är en KRAV-certifierad gård, och strävar efter att servera näringsrik och god mat anpassad efter våra gästers behov och önskemål. Vi har ofta grupper här som önskar helt vegetarisk mat, och är vana att ordna specialkost när barn, unga eller vuxna har matallergier eller särskilda önskemål.

Tveka inte att förmedla särskilda önskemål om mat för din grupp i samband med bokningen – vi anpassar gärna maten efter era behov.

Vår kaffestuga – Café Mälarblick – har öppet under vissa perioder under året. Här serveras hembakade godsaker, och på sommaren glass och enklare maträtter.

Friluftskyrkan

En kort promenad upp i Naturreservatet tar dig till Friluftskyrkan. Ett grönt rum i skogen, med träbänkar i amfiteater-form. Här går utmärkt att hålla andakt såväl som föredrag och meditationspass. Det finns en eldplats för grillning, eller varför inte beställa en fikakorg av oss och ta med för fika och samvaro i det gröna rummet

Gröna möten

Sommartid sätter endast fantasin gränser för var du och din grupp kan hålla möten på Kärsögården. Här finns grillplatser och bryggor, små bänkar under träd. Låna stolar vi behov och ta med till en plats på gården som känns trivsam för er. Vi har utomhusmöbler som lätt kan flyttas. Varva mötet med aktiviteter som paddling, vandring i skogen eller discgolf. Berätta om era behov för oss, så hjälper vi er att hitta platser och aktiviteter som passar er.

Retreat

Om stillhet och tystnad är ert behov finns alla förutsättningar på gården. Under högsäsong är det mycket ljud och skratt på Kärsögården, men under höst, vinter och tidig vår finns utrymme för retreat för små och stora grupper här. Vår stora konferenssal med golvvärme passar utmärkt för sittande meditation inne. Eller varför inte gående meditation i skogen, yoga vid vattnet, samtal runt en eld.

Team Building

Ta med ditt team till gården och låt miljön stödja er process till ett starkt och fruktbart samspel. Varva möten i någon av våra lokaler, med aktiviteter såsom paddling, discgolf, bastu och bad eller samtal vid en eldplats. Låt köket servera er god mat och fika mellan varven. Vill ni att någon av våra ledare ordnar samarbetsövningar till er, säg till när ni bokar.

Lusthus

Vackert belägna vid Mälarens strand passar våra lusthus utmärkt som mötesrum för den lilla gruppen, eller som grupprum när ni är många som behöver flera olika rum. Till det större lusthuset kan ni beställa mat och eftermiddagsfika. Det går att värma upp – för möten med magisk utsikt även under vinterhalvåret.

Relaxen

I vår Relaxavdelning finns bastu och duschar, och omedelbar närhet till Mälaren för den som vill bada. Relaxen är även ett trevligt mötesrum där det hålls konferenser och utbildningsdagar för upp till 15 personer. Den magnifika utsikten över vattnet ger en fin inramning till innehållet.